Werken bij Bedrijfsbouw Partners

Advies, Ontwerp & Realisatie

Bedrijfsbouw van ontwerp tot realisatie

Kennismaking & Advies

Tijdens onze kennismaking gaan we uw bouwplannen inventariseren. Tijdens deze fase zullen we het programma van eisen (PVE), uw behoeften en doelstellingen bespreken…

Lees meer
Ontwerp

Tijdens de ontwerpfase wordt het programma van eisen vertaald naar een passend ontwerp. Uw wensen blijven gedurende dit proces centraal staan, zodat het eindresultaat aansluit op uw verwachtingen…

Lees meer
Realisatie

Met het definitieve ontwerp en een marktconforme prijs in handen, gaan we over tot de daadwerkelijke bouw van uw project. Het realiseren van uw bouwplan binnen een vooraf overeengekomen planning en met de kwaliteit die u van ons mag verwachten…

Lees meer
Nazorg

Ook na de realisatie staan wij voor u klaar en blijven wij uw Partner. Voor al uw service- en garantiemeldingen kunt u ook bij ons terecht…

Lees meer

Kennismaking & Advies

Tijdens onze kennismaking gaan we uw bouwplannen inventariseren. Tijdens deze fase zullen we het programma van eisen (PVE), uw behoeften en doelstellingen bespreken.

De wensen en eisen uit het PVE bepalen uiteindelijk hoe het ontwerp eruit zal komen te zien. Vervolgens zullen we onze expertise gebruiken om u een deskundig advies te geven en u te begeleiden bij het nemen van de vervolg stappen.

Kennismaking & Advies Bedrijfsbouw Partners

Ontwerp

Tijdens de ontwerpfase wordt het programma van eisen vertaald naar een passend ontwerp. Uw wensen blijven gedurende dit proces centraal staan, zodat het eindresultaat aansluit op uw verwachtingen.

Aansluitend krijgt u een offerte op maat. Deze offerte is voorzien van een technische omschrijving en algemene uitgangspunten.

Ontwerp Bedrijfsbouw Partners

Realisatie

Met het definitieve ontwerp en een marktconforme prijs in handen, gaan we over tot de daadwerkelijke bouw van uw project. Het realiseren van uw bouwplan binnen een vooraf overeengekomen planning en met de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Realisatie Bedrijfsbouw Partners

Nazorg

Ook na de realisatie staan wij voor u klaar en blijven wij uw Partner. Voor al uw service- en garantiemeldingen kunt u ook bij ons terecht.

U kunt contact met ons opnemen via: service@bedrijfsbouwpartners.nl

Ons serviceteam zal uw aanvraag in behandeling nemen en u op de hoogte houden van de verdere afhandeling.

 

Bedrijfsbouw Partners Nazorg