Wij zijn bedrijfsbouwpartners.

Bedrijfsbouw Partners is gespecialiseerd in het realiseren van bedrijfshuisvesting. Wij verzorgen graag het gehele traject en nemen u alle zorgen uit handen, van ontwerp tot realisatie. Mensgericht, met aandacht voor uw specifieke wensen en behoeften op het gebied van uw bedrijfshuisvesting. Innovatief en professioneel in het bouwen van bedrijfshuisvesting, dat is waar Bedrijfsbouw Partners voor staat!

Onze visie.

Wij geloven in de kracht van Samenwerking en Specialisatie. Samen kom je verder, als specialist ben je beter. Dit is waar we in geloven.

Onze naam Bedrijfsbouw Partners zegt het al: Bedrijfsbouw is onze specialisatie, Partners staat voor samenwerking. Samenwerken betekent voor ons Samen Bouwen met onze Opdrachtgevers, Adviseurs en Partners.

Vertrouwen vormt voor ons de basis voor elk project.

Specialisatie betekent een duidelijke focus op Bedrijfshuisvesting en Commercieel Vastgoed.

Wat we doen.

Waarde creƫren in mensen, relaties en gebouwen, dat is wat wij doen. Wij werken vanuit persoonlijke betrokkenheid. De mens staat centraal in het proces. Wij zijn gedreven, professioneel en werken dagelijks vol passie aan het realiseren van uw bedrijfshuisvesting.

Onze Kernwaarden zijn:

Samenwerking – Oog voor het gezamenlijke doel.

Integer – Altijd het juiste doen.

Kwaliteit – Kiezen voor de beste oplossing.

Passie – Handelen vanuit het hart.

Proactief – Voortvarend handelen.

Gezond boerenverstand – Handelen met een nuchtere kijk op de zaken.

Kennismaking en inventarisatie
Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Wij inventariseren uw wensen en behoeften en geven u vrijblijvend advies.
Offertetraject
U krijgt van ons geheel vrijblijvend een offerte op maat. Deze offerte is voorzien van een technische omschrijving en algemene uitgangspunten.
Realisatie & nazorg
Wij realiseren uw bedrijfspand, conform de gemaakte afspraken en binnen de overeengekomen planning. Ook na de realisatie staan wij voor u klaar en blijven wij uw Partner.

Onze werkwijze.

Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften. Wij geven u vrijblijvend advies en vertellen u wat Bedrijfsbouw Partners voor u kan betekenen.

 

Contact