Bedrijfsgebouw bouwen

Een bedrijfsgebouw bouwen is onze specialiteit. Wij ontzorgen het gehele traject, van uw idee tot de realisatie en nazorg. Onze specialisten adviseren u graag in alle vraagstukken die u heeft omtrent uw nieuwbouw bedrijfsgebouw. Heeft u bouwplannen voor een nieuwe bedrijfsgebouw of bedrijfsverzamelgebouw? Dan heeft u aan Bedrijfsbouw Partners de juiste bouwpartner.

Moderne bedrijfsgebouw bouwen

Als innovatief bouwbedrijf voor bedrijfsgebouwen realiseren wij moderne bedrijfsruimten en zorgen we dat het gebouw aansluit op de uitstraling van uw bedrijf. Wij maken gebruik van moderne bouwtechnieken zodat uw nieuwe bedrijfsgebouw een duurzaam vastgoedobject wordt dat uw bedrijf ondersteunt bij zijn groei en denken mee over het aandeel van het gebouw in de toekomst. Ons team aan specialisten zullen u hierin adviseren en begeleiden, want elk gebouw is uniek. Van de effectieve verhouding tussen kantoor en bedrijfsruimte tot logistieke vraagstukken. Wij leggen u de juiste oplossing voor. Met oog op nu en de lange termijn.

bedrijfsgebouw bouwen

Mooi en duurzaam bedrijfspand

De bedrijfsgebouwen die wij opleveren zijn van hoge kwaliteit en vereisen daardoor weinig onderhoud. Verder zijn er veel mogelijkheden die al beginnen bij de samenstelling van uw pand. Wilt u een grote bedrijfshal met aansluitend een woning of kantoor? Wilt u een grote glazen pui of veel overheaddeuren? Neem ter inspiratie een kijkje op onze projectpagina en ontdek de uiteenlopende moderne bedrijfsgebouwen die wij bouwen of gebouwd hebben.

Persoonlijk adviseur tijdens het hele traject

Het bouwen van uw nieuwe bedrijfsgebouw begint met een gedegen voorbereiding waarin het gehele traject concreet en volledig samen met u wordt doorgenomen. Hierbij worden alle aspecten van uw toekomstige pand besproken en gepland. Onze specialisten kunnen u op elk vlak adviseren. Wanneer u een traject bij ons start krijgt u een vast contactpersoon aangewezen die u het gehele traject begeleidt. Wij zijn uw betrokken bouwpartner.

Bedrijfsverzamelgebouw bouwen

Naast reguliere bedrijfsgebouwen, bouwen wij ook bedrijfsverzamelgebouwen. Dit zijn panden waar meerdere bedrijven in één gebouw huisvesten. Bedrijfsverzamelgebouwen zijn een interessante oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven. Je ziet ze vaak terug in de vorm van bedrijfsunits waar een bedrijfshal en kantoor gecombineerd zijn. Wij zijn erg flexibel en kunnen uw specifieke wensen uitwerken tot een volwaardige bedrijfsverzamelgebouw.

bedrijfsverzamelgebouw bouwen

Kosten bedrijfsgebouw bouwen

Wat kost een nieuw bedrijfsgebouw? Een vraag die vaak als eerste opkomt bij onze klanten. Om deze te beantwoorden dienen wij contact met u te hebben, waarna wij een kostenraming voor u kunnen opstellen. De bouwkosten van een gebouw zijn niet vastgesteld en zijn afhankelijk van uw wensen. Als u na het inzien van de kostenraming verder met ons wilt, gaan we het offertetraject in waarin wij uiteraard een heldere en volledige offerte voor u opstellen.

Heeft u interesse of meer informatie nodig?

Als bouwer van nieuwe bedrijfsgebouwen en bedrijfsverzamelgebouwen ontzorgen wij het gehele traject van de bouw van A tot Z. Neem contact met ons op voor advies of om een kennismaking in te plannen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-222-1334 of per mail via info@bedrijfsbouwpartners.nl.