Nieuw bedrijfspand bouwen

Een bedrijfspand nieuw bouwen kan de voorkeur hebben boven het kopen van een bestaand bedrijfspand. Er staan op funda bedrijfspanden te koop of te huur, maar het bouwen van een nieuw bedrijfspand biedt meerdere voordelen. Het pand wordt door de architecten geheel naar uw wensen ontworpen. Bedrijfsbouw Partners zorgt ervoor dat het gebouw aansluit op uw bedrijfsprocessen. Daarnaast wordt er rekening gehouden met toekomstbestendigheid van het gebouw en groeipotentie van uw bedrijf. Ook efficiëntie, duurzaamheid en innovatie zijn speerpunten waar wij voor staan. Naast de economische voordelen voor uw organisatie wordt het pand duurzaam gebouwd en ontwerpen we het in lijn met uw merk. Bekijk onze projecten en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe bedrijfspand.

Als ervaren bouwpartner met een team vakkundige experts ontzorgen we het gehele traject van A tot Z. Is het tijd voor groei en heeft u meer bedrijfsruimte nodig? Wij zijn uw betrokken bedrijfsbouw partner.

Bedrijfspand bouwen met Bedrijfsbouw Partners

Tijdens het project verloopt de communicatie via een vast aanspreekpunt. Onze  medewerker staat in direct contact met ons team van experts en partners. Zo heeft u tijdens het hele traject persoonlijk contact en begeleiding bij de bouw van uw pand. Van het ontwerp tot de realisatie en de nazorg. Het stappenplan en de kosten voor het bouwen van uw bedrijfspand wordt duidelijk gecommuniceerd zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. U weet altijd waar u aan toe bent. Verder rekenen wij concurrerende prijzen en bieden u duidelijkheid vooraf.

Wat kost een bedrijfspand?

De prijs per m2 van een nieuwe bedrijfspand is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan de kosten van de bouwgrond, het gereedmaken van het bouwkavel, de ontwerpkosten door de architect, nutsbedrijven, realisatie bedrijfspand, terreininrichting etcetera. Voordat we een project starten spreken we naar aanleiding van diverse gesprekken een projectprijs af. Deze wordt met zorg opgesteld. Ben u aan het oriënteren en wilt u snel een prijsindicatie hebben alvorens we een traject starten? Dan kunt u deze bij ons opvragen.

nieuw bedrijfspand bouwen

Prijs bouwen bedrijfspand

Omdat wij het gehele traject overzien kunnen we u uiteraard middels een kostenraming een prijsindicatie geven van de uiteindelijk kosten van uw nieuwe bedrijfspand. Om de kosten van uw bedrijfspand te berekenen dienen we u een aantal vragen te stellen omtrent uw wensen. Neem daarom voor een prijsopgave gerust telefonisch of per mail contact met ons op via 085-222-1334 of info@bedrijfsbouwpartners.nl. Wij staan verder altijd open voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek.

Visie op uw nieuwe bedrijfspand

Onze bedrijfsbouwkundige vastgoed experts kunnen u adviseren op het gebied van locatie, ontwerp, indeling, afschrijving, toekomstige waarde of andere financiële vraagstukken. Verder kunt u ook bij ons terecht voor vragen omtrent duurzaamheid.

nieuw bedrijfspand laten bouwen

Een betaalbare bedrijfspand bouwen?

Wij ontzorgen het gehele traject van de bouw van uw nieuwe betaalbare bedrijfspand. Neem contact met ons op voor advies of om een kennismaking in te plannen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-222-1334 of per mail via info@bedrijfsbouwpartners.nl.