Kantoor bouwen

Een bedrijfshal met kantoor bouwen is waar wij in excelleren. Ons team, bestaande uit onder andere bouwkundige- en financiële experts, begeleiden u bij de bouw van uw nieuwe kantoorgebouw en ondersteunen u het hele traject op deskundige wijze. Daarnaast werken wij met vaste partners met elk hun eigen specialiteiten. Het resultaat is een nieuw kantoorgebouw dat geheel is afgestemd op uw wensen en de groeipotentie van uw bedrijf.

kantoorpand laten bouwen

Bouwkosten kantoor per m2

De bouwkosten per m2 voor het bouwen van een kantoor is sterk afhankelijk van uw wensen en de behoeften van uw bedrijf. Welk energielabel moet uw duurzame kantoorpand krijgen? Hoe groot wordt het pand? Wilt u liever een goedkope kantoorpand of gaat u voor het maximale? Doordat onze architecten het pand geheel in stijl van uw bedrijf kunnen ontwerpen, is vrijwel alles mogelijk. Ook op het gebied van duurzaamheid en beveiliging van het kantoorpand. Onze experts kunnen u op elk gebied adviseren. Het bouwen van een kantoorpand kan op de lange termijn goedkoper uitvallen dan het kopen van een kantoorpand of het huren van een kantoorpand.

Bekijk eens ons portfolio om onze eerdere bouwprojecten te ontdekken en te zien wat mogelijk is voor uw toekomstige kantoorgebouw. Misschien is nog wel de belangrijkste vraag; wilt u een kantoor laten bouwen, of een kantoor met hal bouwen?

 

Bouw Partner.
Bouwen is ons vak. Staal en Beton is onze passie. Gedrevenheid is ons motto. Innovatie is voor ons vanzelfsprekend.
Betrokken Partner.
Wij werken vanuit persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn oplossingsgerichte denkers.
Betrouwbare Partner.
Integriteit is één van onze belangrijkste kernwaarden. Voor ons betekent dit de juiste dingen doen, maar ook de dingen juist doen.

Nieuw kantoor, van ontwerp tot realisatie.

Een nieuw bedrijfspand laten bouwen speciaal voor jouw wensen? Bedrijfsbouw Partners denkt met jou mee en zoomt in op jouw bedrijfsproces, zodat jouw nieuwe pand daar perfect op aansluit.

Laten we kennis maken

Kantoor met hal bouwen

Naast een kantoorgebouw te bouwen, wordt er vaak gekozen om een bedrijfshal met kantoor te laten bouwen. Veel bedrijven hebben behoefte aan een kantoor met hal. Als bouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van bedrijfspanden en bedrijfshallen met een aansluitend kantoor. Naast een hal kunt u ook denken aan de volgende bedrijfsruimtes;

  • Opslagloodsen
  • Magazijnen
  • Showrooms
  • Werkplaatsen
  • Garages

Verder is ook het mogelijk om het kantoor in de bedrijfshal te bouwen. De prijs voor een hal met kantoorruimte is niet per m2 op te geven. Wel kunnen we u na een kort telefoontje een kostenraming geven zodat u snel een idee heeft wat uw nieuwe kantoorpand met- of zonder hal gaat kosten.

 

nieuw kantoor bouwen met hal

Een betaalbaar kantoor bouwen?

01
/
De Waterman Rijsbergen
Op bedrijventerrein De Waterman in Rijsbergen heeft Bedrijfsbouw Partners 16 bedrijfsunits gerealiseerd in opdracht van Arvast Groep.
Type Bedrijfsverzamelgebouw
Opdrachtgever Arvast Groep
Bekijk
Nieuwbouw bedrijfspand Air-Trading
In Schiedam gaat Bedrijfsbouw Partners in opdracht van Air-Trading een magazijn met werkplaats en kantoorruimten realiseren.
Type Bedrijfspand
Opdrachtgever Air-Trading
Bekijk
Dertec
Bedrijfsbouw Partners heeft op bedrijventerrein Sassenheim-zuid voor Dertec een bedrijfspand met kantoor mogen realiseren.
Type Kantoor met bedrijfsruimte, assemblage en logistieke ruimtes
Opdrachtgever Dertec
Bekijk
ERRO
ERRO beheer en Bedrijfsbouw Partners hebben in bouwteam een nieuw bedrijfspand gerealiseerd voor Quattron op Bedrijventerrein Dordtse Kil lll.
Type Bedrijfspand
Opdrachtgever ERRO beheer
Bekijk
Infra Groep
In Bergambacht heeft Bedrijfsbouw Partners een bedrijfspand gerealiseerd voor de Infra Groep BV.
Type Bedrijfspand
Opdrachtgever Infra Groep
Bekijk

Een betaalbaar kantoor bouwen?

Bedrijfspand bouwen Air-Trading

Betrokken kantoorpand bouwbedrijf

Bouwbedrijf Partners is gespecialiseerd in het bouwen van kantoren. Van het eerste idee tot de nazorg begeleid ons team van bouwexperts u. Tijdens het gehele bouwproces heeft u één vaste en persoonlijke aanspreekpunt die altijd handelt vanuit de kernwaarden van ons bedrijf. Wij staan bekend om onze gedrevenheid, professionaliteit en passie voor de bouw van bedrijfshuisvesting. Naast het bouwen kunnen we adviseren op belangrijke randzaken als verzekeringen, de onderhoudskosten van een kantoorpand, de inrichting van het kantoorpand, de hypotheek, herbestemmingen, WOZ-waarde, energielabels enzovoort. Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Kantoorpand laten bouwen?

Als ervaren bouwbedrijf voor onder andere kantoorgebouwen, bedrijfshallen, bedrijfspanden en andere typen bedrijfsgebouwen ontzorgen onze experts het gehele traject. Neem gerust contact met ons op voor advies, om een kennismaking in te plannen of snel een prijsindicatie te ontvangen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-222-1334 of per mail via info@bedrijfsbouwpartners.nl.

Kennismaking en een advies op maat?

Kom in contact met de experts van Bedrijfsbouw Partners. Laat uw gegevens achter en krijg waardevol inzicht in de mogelijkheden voor uw bedrijfshuisvesting. Klik hiernaast om een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen en uw bouwplannen een vliegende start te geven!