Bedrijfshal bouwen

Bedrijfshallen bouwen is een van onze specialisaties. Samen met onze opdrachtgevers, adviseurs en partners bouwen wij moderne bedrijfshallen voor uiteenlopende bedrijven in diverse branches. Een nieuwe bedrijfshal laten bouwen draagt bij aan de continuïteit van uw bedrijf. Doordat de bedrijfshal op basis van uw bedrijfsprocessen en bedrijfsdoelstellingen wordt ontworpen, wordt de productiecapaciteit verhoogd en kunt u uw marktpositie verstevigen of vergroten. Verder kunt u de nieuwe bedrijfshal op een andere locatie laten bouwen en zo uw bedrijf op een efficiëntere plek vestigen.

Bedrijfshal laten bouwen

Een bedrijfshal bouwen is een proces dat wij graag samen met u aangaan. Van idee tot ontwerp door één van onze architecten. Gevolgd door de bouw, oplevering, nazorg en het onderhoud. Wij zijn en blijven tijdens het gehele proces uw betrokken bouwbedrijf en partner. De bedrijfshallen die wij bouwen worden volledig op uw bedrijfsvoering afgestemd en kunnen meerdere functies dienen. Bijvoorbeeld als;

 • Fabriekshal of productieruimte.
 • Showroom, events of multifunctioneel.
 • Opslaghal, magazijn, distributie en/of logistiek gebouw.
 • Sporthal

Een bedrijfshal bestaat in basis uit een betonnen vloer, en een staalconstructie als hoofddraagconstructie. De gevels bestaan uit sandwichpanelen systeembekleding, composiet gevelbekleding, betonnen gevels en/of metselwerk, of een combinatie hiervan. Het dak is plat en vaak geschikt voor het toepassen van zonnepanelen. Verder zijn ze vaak voorzien van een inpandige kantoorruimte. Naast dat de hal volledig naar wens wordt ontworpen en gebouwd, wordt ook het kantoor op maat gerealiseerd. Zo kan deze worden voorzien van diverse ruimten als;

 • Lobby of welkomsthal.
 • Kantine en/of keuken.
 • Receptie.
 • Werkruimten.
 • Vergaderruimtes.

Daarnaast kunnen zowel de bedrijfshal als het kantoor van diverse duurzame innovaties worden voorzien. Ook is er veel mogelijk qua ontwerp en uitstraling van het pand, zodat deze opvalt en uw merk representeert. Op basis van de kennismakingsgesprekken, waarin onder andere uw wensen worden besproken inventariseren we de behoeften en komen we met een voorstel en concept voor uw nieuwe bedrijfshal. Bekijk onze bouwprojecten voor inspiratie.

bedrijfshal bouwen

Bedrijfshal bouwkosten

Wat kost een bedrijfshal bouwen? De bouwkosten per m2 voor een bedrijfshal is een vraag die veel gesteld wordt. Wij kunnen uiteraard een prijsopgave of kostenraming geven, maar hiervoor hebben we wel globaal uw wensen nodig. Er zijn geen vaste bouwkosten per m2 gezien een bedrijfshal en/of kantoor maatwerk is en er verschillende mogelijkheden zijn omtrent het ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan de volgende factoren:

 • De oppervlakte m2 van kantoor en bedrijfshal.
 • Mate van isolatie van het pand.
 • Wensen op het gebied van verwarming, koeling en ventilatie
 • Verlichting door led, sensoren, lichtstraten etc.
 • Glazen pui, invulling gevels etc.

Zoals u kunt zien is de prijs voor het bouwen van een bedrijfshal per m2 of m3 niet eenvoudig op te geven. U kunt contact met ons opnemen voor een indicatie van de kosten die we op basis van uw wensen kunnen opgeven. Verder kunnen we tijdens dit contactmoment ook een inschatting geven hoelang het bouwen van uw bedrijfshal gaat duren. Verder kunnen we ook al uw overige vragen beantwoorden.

Heeft u interesse, vragen of advies nodig?

Als bouwer van bedrijfshallen ontzorgen wij het gehele traject van de bouw van uw nieuwe bedrijfshal. Neem gerust contact met ons op voor advies of om een kennismaking in te plannen. U kunt ons telefonisch bereiken via 085-222-1334 of per mail via info@bedrijfsbouwpartners.nl.